Μαντάς vs Γκόρτσος

by Sotos

Το ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου στον Πειραιά είναι ένα καλό ψηφοδέλτιο. Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γαβρίλης είναι αστέρι. Ξέρει τα θέματα άριστα, τα έχει πολεμήσει και δεν μασάει. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται σταυρό για να εκλεγεί.

Σταυρό χρειάζονται οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι. Ανάμεσά τους κι ένας φίλος που αξίζει το σταυρό σας. Αν με ακούσετε και του τον δώσετε, σας μένουν άλλοι δύο σταυροί για τις προτιμήσεις σας. Δεν είναι λίγοι.

Ο φίλος μου ονομάζεται Ασημάκης Μαντάς. Μάκη τον φωνάζω, αλλά Ασημάκης λέει το ψηφοδέλτιο. Το έχει παλέψει το πράγμα και το έχω δει αυτό με τα μάτια μου. Θέλω να τον δω στην Περιφέρεια. Δίκαιος άνθρωπος. Θα κάνει καλή δουλειά. Είναι βέβαιο. Α! Πείτε το και σε κανένα φίλο.

Όλα τούτα, φυσικά, αν έχετε ακόμα τα λογικά σας, και ψηφίσετε τη Ρένα Δούρου.

Η πλάκα είναι ότι, αν τα έχετε χάσει τα λογικά σας και δεν ψηφίσετε τη Ρένα Δούρου, πάλι θα σας χρειασθεί ο Μαντάς. Διότι είναι ψυχίατρος.

Σημ. Ο τίτλος αυτού του κειμένου και το βίντεο που διάλεξα δεν κρύβουν κανένα υπονοούμενο για Μαντάδες και Γκόρτσους στο ίδιο ψηφοδέλτιο. Είναι μόνο για να σας μείνει το όνομα Μαντάς, και να μην ψάχνεστε μες το παραβάν.