Καμιά σχέση με Βενιζέλο

by Sotos

Περιφέρεια Αττικής

Όπως ακούσατε στο βίντεο: «Ως στέλεχος του Πα.Σο.Κ. και ως βουλευτής του Πα.Σο.Κ. βεβαίως και θέλω να δω τον Γιάννη Σγουρό Περιφερειάρχη Αττικής.»

Στον Πειραιά

Με την ευκαιρία, αντιγράφω και την ακόλουθη είδηση, αυτή τη φορά με τη Φώφη Γεννηματά στη θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου:

«Με την αναπληρώτρια υπουργό Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά έφαγε χθες το βράδυ σε γνωστό εστιατόριο στον Προφήτη Ηλία ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά συνοδευόταν από την σύζυγό του Βάλια και η Φώφη Γεννηματά από τον σύζυγό της Ανδρέα Τσούνη.

»Το δείπνο πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με την Φώφη Γεννηματά να εύχεται καλή επιτυχία στον Γιάννη Μώραλη στη μάχη της κάλπης στις 18 Μαΐου, εκφράζοντας τη στήριξή της στον υποψήφιο Δήμαρχο και στον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ».

»Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης, αλλά και ιστορικά στελέχη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά μεταξύ των οποίων, ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, οι πρώην Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Διαμαντίδης, Δημήτρης Λιντζέρης, Γρηγόρης Νιώτης, η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Νίτσα Βλασσοπούλου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» Δημήτρης Παρασκευόπουλος και άλλα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο μεγάλο λιμάνι.»