Ανατροπή-βόμβα: Κατασκευασμένη από μυστικές υπηρεσίες η επιστολή Κλούνεϊ

by Sotos

Εικόνα Τζωρτζ Κλούνεϊ Σκηνοθέτης

Sotos,

Μη μασάς! Τόσο έμπειρος εσύ, πώς είναι δυνατόν να την πάτησες; Εγώ σε λίγες ημέρες έχω την απονομή των Όσκαρ, και, όπως καταλαβαίνεις, δεν έχω μυαλό για τίποτε άλλο. Έχουν πάρει φωτιά τα μπατζάκια μου. Θα καθόμουν να σου γράφω γράμματα; Πόσο μάλλον, να απαντάω στον υπουργό σας του Πολιτισμού; Δεν είχε ο αφιλότιμος ούτε τη στοιχειώδη ευαισθησία να ασχοληθεί με τόσα δικά σας νέα παιδιά του κινηματογράφου που συμμετέχουν αυτές τις ημέρες στη Μπιενάλε… Όχι, λοιπόν, να κάτσω εγώ και να του κάνω τη χάρη να ασχοληθώ μαζί του, ακόμα και αν είχα χρόνο!

Δεν είναι δική μου η επιστολή που έλαβες. Δεν ξέρω ποιος παραχάραξε την υπογραφή μου και σου την έστειλε, προσπαθώντας να με υποδυθεί και να σε κοροϊδέψει. Σίγουρα κάποιος πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών, από εκείνους που το έχουν ξαναεπιχειρήσει. Σου στέλνω με την ευκαιρία την πραγματική υπογραφή μου, για να μπορείς από εδώ και πέρα να την ξεχωρίζεις με τη μία!

Φοβάμαι, Sotos… Κι εγώ δεν ξέρω τι μπορεί να φτιάξουν για δικό μου και να μου φορτώσουν αύριο-μεθαύριο. Μέχρι και καμιά επίθεση που ακόμα δεν έχει γίνει. Πρόσεχε Sotos! Όλοι να προσέχετε. Τα μάτια σας δεκατέσσερα. Τους έχω ικανούς για όλα… Έχουν σκηνοθετήσει πολλά τα μάτια μου. Αν και με καλύτερο σενάριο, είναι η αλήθεια.

Κατ,

Τζωρτζ Κλούνεϊ

(Αυτό, περιέργως, ήρθε μεταφρασμένο από μόνο του. Άντε βγάλε άκρη…)