Ο Τζωρτζ Κλούνεϊ στο sotosblog

by Sotos

Εικόνα Τζωρτζ Κλούνεϊ

 

Αξιολάτρευτε κύριε Κλούνεϊ,

Περιχαρής, πληροφορήθηκα ότι ο υπουργός μας του Πολιτισμού σας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή, μετά τη δήλωση στήριξης που σας εκμαίευσαν στο εθνικό μας αίτημα για την επιστροφή των μαρμάρων. Και σας προσκάλεσε στην Ελλάδα.

Δράττομαι της ευκαιρίας να σας προσκαλέσω κι εγώ να επισκεφθείτε το sotosblog, εφόσον ανταποκριθείτε με το καλό στην πρόσκληση του καλού μας υπουργού και βρεθείτε στη χώρα μας. Προσοχή μόνο διότι εκείνος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον πολιτισμό, σε αντίθεση με το sotosblog.

Να ξέρετε, θα περάσουμε πολύ καλά. Δεν θα αναγκαστείτε να κάνετε διάφορα ξενέρωτα πράγματα που βάζουν τους ανθρώπους να κάνουν οι υπουργοί. Θα γλιτώσει η χώρα μου το επιπλέον ρεζιλίκι, θα αυξηθούν και οι πιθανότητες να πάρουμε πίσω τα μάρμαρα μια μέρα. Άστε που θα ενθουσιασθεί και μια φίλη μου που θα σας αρέσει πάρα πολύ.

Να μην παραλείψω να σας πω κι εγώ από την πλευρά μου ότι, όπως μάλιστα μου είπε, ήσασταν πράγματι πολύ όμορφος στην τελευταία σας ταινία. Σας εύχομαι πάντα το ίδιο όμορφος να συνεχίσετε.

Δεν βλέπω την ώρα,

Sotos