Πρώτη φορά παρέλαση χωρίς τον ερυθρό στρατό!

by Sotos

Κόκκινο άρμα

Ήθελα να ‘ξερα τι κάνει ο Μαρινάκης; Κάθεται; Ρε συ πρόεδρε, τι ‘ναι αυτά τα ρεζιλίκια; Δεν είχες 35 ψωροχιλιάρικα να δώσεις στον Αβραμόπουλο, για να πληρώσει τη βενζίνη και να κατέβουν τα τάνκς στην παρέλαση; Άφησες να σε προλάβει ο Βαρδινογιάννης; Ντροπή, ξεφτίλα!

Τι πάει να πει μωρέ «δεν πειράζει, δεν έχει πια τον Παναθηναϊκό ο Βαρδινογιάνης, αλλά ο Αλαφούζος»; Όχι, πείτε μου τι πάει να πει; Ο Αλαφούζος είναι η ελπίδα του τόπου! Όλοι εμείς στον καναπέ, από τον Αλαφούζο περιμένουμε χαΐρι.  Να δούμε πότε θα τον στρώσουνε στο κυνήγι οι βάζελοι, να τους πάρουμε κι εμείς με την ευκαιρία από πίσω, και μετά βλέπουμε πού θα σταματήσουμε… Θ’ αφήσετε να μας ισοφαρίσει με ασφύριχτο οφσάιντ ο Βαρδινογιάννης στο τελευταίο λεπτό της παράτασης; Θα ‘κανε ποτέ, ρε σεις, τέτοια πράγματα ο Κόκκαλης; Χα! Κάτι ήξερε το Πα.Σο.Κ. που δεν ήθελε τα τεθωρακισμένα στην παρέλαση…

Άσε που μαθαίνω ότι ήδη έχει καπαρώσει ο Μελισσανίδης την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Δηλαδή, κοιμόσαστε με τα τσαρούχια όλοι εκεί στο Πασσαλιμάνι! Μας φάγανε τον Ο.Π.Α.Π., μας φάγανε το Δημοτικό Θέατρο, τώρα θα μας φάνε και τις παρελάσεις; Ε, όχι και την παρέλαση! Όχι και την παρέλαση! Νισάφι!

Δεν τα ξέρω εγώ αυτά που μου λέτε, ότι τάχα δεν ήθελε η Ντόρα, λέει, και τέτοια! Εντάξει στα οφσόρ και σ’ αυτά… Αλλά θ’ αφήσουμε τώρα την Ντόρα να κάνει κουμάντο και μέσα στο γήπεδο; Είναι δηλαδή η Ντόρα πιο πονηρή από τον Αβραμόπουλο; Την τρέλα μου μέσα… !

Εσύ ρε Αντώνη; Εντάξει, οι άλλοι είναι σούργελα! Αλλά, εσύ που είσαι Ολυμπιακάρα; Γιατί αφήνεις τον υπουργό σου έτσι ανεξέλεγκτο; Άμα σου φέρει αύριο τον Τσάκα να πάρει το ΤΑΙΠΕΔ, πώς θα το μαζέψεις; Τι δεν γίνονται αυτά; Ακούς εκεί δεν γίνονται… Ρε συ, αλήθεια λες ότι δεν γίνεται να πάρει ο Τσάκας το ΤΑΙΠΕΔ; Ε, αν θες να μάθεις, λοιπόν, ήδη έχουν αρχίσει στην Πολεμική Αεροπορία συνεργασία με το Κατάρ. Όση ώρα είσαι εσύ στην κοσμάρα σου, ο Τσάκας έχει ήδη πιάσει δουλειά! Θα καθόταν, νομίζεις, να σε περιμένει;

Λοιπόν, άντε, για οργανωθείτε εκεί πέρα, Λούβαρης, Μώραλης και κόμπανι, διότι δεν σας βλέπω καθόλου καλά. Τι είναι ο Ολυμπιακός ρε; 90 χρόνια ιστορία θα την κάνετε γιο-γιο! Ο Ολυμπιακός είναι ιδέα. Δεν είναι τα σαπάκια του Αβραμόπουλου. Ψιριμπασήδες!

Κι εσείς εκεί στο Μαξίμου, να ξέρετε: Εγώ το παιδί μου φέτος στην παρέλαση δεν το πάω. Ούτε σημαία βάζω στο μπαλκόνι. Ή μάλλον όχι! Θα βάλω, θα βάλω! Τη σημαία την κόκκινη, ρε! Την κόκκινη με τον αιώνιο έφηβο! Νούμερα!

Χτυπιέμαι κάτω από τα γέλια. Κάθε μέρα που περνάει, το πράγμα γίνεται και καλύτερο… Να ‘σται καλά, ρε παιδιά, της κυβέρνησης. Το είχα ανάγκη αυτό το γέλιο!