Μαθήματα σε βουλευτές

by Sotos

πολυθρόνα

«Έντρομος ακροώμαι την αποκρουστική σιγή που επιβλήθηκε στα δημόσια ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, υπό τον εκκωφαντικό θόρυβο των υπερχρεωμένων, διαπλεκόμενων, χωρίς άδεια λειτουργούντων ιδιωτικών αντίστοιχων μέσων του συστήματος, σε χώρα ημιαναίσθητης ή και επιληπτικά λειτουργούσας δημοκρατίας.

»Ολίγο με παρηγορεί η εξαγγελία ίδρυσης νέου φορέα, γιατί ξέρω τι εννοούν, δεν γνωρίζω πότε, και πώς θα λειτουργήσει.

»Γνωρίζω επίσης, ότι κανένας σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ιδίως όταν ως θεραπεία νοείται η ευθανασία και το πεδίο εφαρμογής η δημόσια ενημέρωση και το δημόσιο συμφέρον.

»Στην πολιτική, οι συμβολισμοί λόγων και πράξεων συχνά υπερβαίνουν σε συνέπειες, όσα οι ενεργούντες νόμισαν πως θα πετύχουν, με τους σχεδιασμούς τους.

»Νόσον έτλα η Ελλάς. Νόσον.»

Τάδε έφη ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ιωάννης Τσουκαλάς. Όχι χωρίς να ντρέπομαι και λίγο γι αυτό, ομολογώ πάντως ότι δεν εγνώριζα καν ότι υπήρχε αυτός ο άνθρωπος.

Οι συνάδελφοί του στην ομάδα Ευρωβουλευτών της Ν.Δ. τον γνωρίζουν; Γνωρίζουν ότι υπάρχει; Γνωρίζουν ότι προέβη σε αυτή τη δήλωση;

Οι συνάδελφοί του στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. ενταύθα τον γνωρίζουν; Γνωρίζουν ότι υπάρχει; Γνωρίζουν ότι προέβη σε αυτή τη δήλωση;

Αν ναι, πώς τους φάνηκε, και τι κάνουν γι αυτό;

Περιφρουρούν μήπως τη θέση τους;

Γιατί; Αυτός τι πέτυχε μόλις;