Άντε να τους μαζέψεις μετά

by Sotos

φυγόκεντροςΕίδατε που με διαβάζουν στου Επαίτη; Μετά το χθεσινό μου καταχέρισμα για τις σαχλαμάρες που σπρώχνανε αυτοί και τα λακεδοχαϊβάινια τους στα εύκολα μπλογκ σχετικά με τα… αποκαΐδια του… καμμένου και αφού βέβαιως, ως άφρονες που είναι και ήκιστοι, ανέμειναν πρώτα επ’ ολίγον τις σχετικές κατηγορηματικές δηλώσεις των αποσκιρτησάντων που αμέσως φρόντισαν να διευκρινίσουν ότι καλύτερα να τους κοπεί το χέρι παρά να… τελικά στο Επαιτείο επρυτάνευσαν ωριμότερες σκέψεις, που λέει και ο λαός μας. Διαβάστε, παρακαλώ, παρακάτω τι έγραψε πριν από λίγο η λυκόφιλος Εφημερίς της Κυβερνήσεως η οποία φέρει το διακριτικό τίτλο «Το Βήμα»:

«Στο Μέγαρο Μαξίμου γίνονται αναλύσεις και για την πολιτική κατάσταση, με βάσει και τις εξελίξεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες και αναφέρουν ότι το βασικό είναι να παραμείνουν συμπαγείς οι κοινοβουλευτικές ομάδες της Ν.Δ. του ΠαΣοΚ και της ΔΗΜΑΡ. »

Κοντολογίς, και για να μην πλατιάζουμε, ήρθαν κάπως στα συγκαλά τους οι άνθρωποι, έβαλαν κάτω τους στιβαρούς εγκεφάλους τους και στοχάσθηκαν: «Έχει γούστο τώρα που την κοπανάνε αυτοί που έχουν και έφεση στις ανεξαρτησίες, να αρχίσουν να περνάνε τίποτε ιδέες από το μυαλό και τωνε δικώνε μας! Κάτσε μη στηθεί κιόλας και κανά μαγαζί και μετά τράβα να τους μαζέψεις, να τραβάς και να μη φθάνεις…» Τους ασυμμάζευτους…

Αλλά δε με διαβάζουν όλο. Ή, εν πάση περιπτώσει, εκείνο το κομματάκι του κειμένου μου που μιλάει για ξεκούμπισμα… Εκτός… Εκτός, αν απλώς κάνουν ότι δεν το βλέπουν. Ακόμα.