Να καρατομηθούν τώρα ή λαϊκίζω;

by Sotos

 

Αντιγράφω επί λέξει ανάρτηση στο in.gr, όπου αποδίδεται συνοπτικά άρθρο του βρετανικού Independent: (Αν αισθάνεσθε άνετα με τα Εγγλέζικα, αξίζει να κάνετε κλικ και να διαβάσετε το άρθρο.)

 

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Χιλιάδες λίρες σε πριβέ κλαμπ του Λονδίνου ξοδεύουν αξιωματούχοι της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Ολυμπιακό Λονδίνο παρά την κρίση, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Independent σε δημοσίευμά της.

Η εφημερίδα γράφει ότι μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας ξόδεψαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να κλείσουν ολόκληρο το Carlton Club στο Σαιν Τζέιμς στο Λονδίνο, για να το μετατρέψουν στο «Σπίτι των Ελλήνων».

Το πριβέ κλαμπ θα χρησιμοποιηθεί για την προώθηση «της ελληνικής κουλτούρας, της ιστορίας, των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Σε ένα ιδιαιτέρως επικριτικό δημοσίευμα, ο Independent γράφει ότι δόθηκαν 150.000 λίρες για την ενοικίαση του χώρου. Οι διοργανωτές δηλώνουν ότι 75.000 λίρες θα δοθούν από ιδιωτικές εταιρείες και τα υπόλοιπα από τον ΟΠΑΠ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι περικοπές έχουν επηρεάσει πολλά αθλήματα.

Η ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο αναφέρει ότι ο λόγος που νοικιάστηκε το Carlton Club ήταν ότι επρόκειτο για τον μοναδικό χώρο που ήταν διαθέσιμος.

Πρέπει να καρατομηθούν χωρίς καμιά χρονοτριβή ή είμαι απλώς λαϊκιστής;