Αντίδωρο

by Sotos

Ένα μπλογκ δεν οφείλει να απηχεί τις πεποιθήσεις των αναγνωστών του· οφείλει να ανταποκρίνεται στις αξιώσεις τους, ως προς το επίπεδο των κειμένων που δημοσιεύει. Ο κόπος που καταβάλλεται για κάτι τέτοιο δείχνει σεβασμό προς τους αναγνώστες και αντιστρόφως.

Ένα τέτοιο μπλογκ είναι το McManus Sessions. Μας έκανε την τιμή να συμπεριλάβει κείμενα του μπλογκ μας και θα επιθυμούσα να του το ανταποδώσω. Το μόνο που μπορώ να κάνω ως αντίδωρο είναι να σημειώσω παρακάτω τη διεύθυνσή του, συμπληρώνοντας ότι δεν θα βγείτε χαμένοι από τις επισκέψεις σας.

Δημοσιεύει επιλεγμένα κείμενα από διάφορα μπλογκ, ενώ κάποια, αν δεν απατώμαι, τα γράφει ο ίδιος ο διαχειριστής· δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Είναι σημαντικό να αναδημοσιεύει κάποιος κείμενα των οποίων τον συντάκτη δεν γνωρίζει. Σημαίνει ότι δεν επηρρεάζεται η κρίση του από τη γνωριμία. Από τα κείμενα που δημοσιεύει δείχνει ευρυμαθής και κυρίως με ανοικτούς ορίζοντες –πολύ σημαντικό προσόν.

Με πίστη ότι σας αρέσουν τα κείμενα που προκύπτουν μετά από κάποια προσπάθεια και με επίγνωση ότι ζούμε ημέρες κατά τις οποίες η καλή πληροφόρηση δεν πάει χαμένη, σας παρακινώ να προσθέσετε στην περιήγησή σας στη μπλογκόσφαιρα τον ακόλουθο σύνδεσμο (μπορείτε απλώς να κάνετε πάνω του κλικ):  http://cassettes.wordpress.com/

Τα γράφω όλα τούτα επειδή κολακεύτηκα; Πιθανόν. Πάντως, να ξέρετε ότι παρακολουθούσα το συγκεκριμένο μπλογκ, ήδη πριν δημοσιεύσει δικά μας κείμενα, ομολογουμένως με πολύ κολακευτικά λόγια –υπερβολικά θα έλεγα. Εξάλλου, ακόμη κι αν το κάνω μόνο από αυταρέσκεια, ποτέ μου δεν έκρυψα ότι είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος με πάθη και αδυναμίες. Και στο κάτω-κάτω μεγάλα παιδιά είμαστε, βλέπουμε, κρίνουμε και αποφασίζουμε.