Ζητείται απεγνωσμένα απόφοιτος νηπιαγωγείου

by Sotos

Επί τη επετείω της προσφυγής μας στο Μηχανισμό Στήριξης, θα ήθελα να με συγχωρήσετε αν εκφράσω τη μέγιστη αμφιβολία μου σχετικά με την επιστημονική κατάρτιση ημεδαπών τε και αλλοδαπών φωστήρων, που ανέλαβαν με ύφος δεκαοκτώ καρδιναλίων την ανάταξη των δημοσιονομικών της ελληνικής οικονομίας.

Εις ό,τι αφορά δε τα ηχηρά ονόματα εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που κατά πάσα πιθανότητα κοσμούν τις περγαμηνές τους, δεν μπορεί παρά ή να τα δυσφημούν με τα έργα τους ή εν τέλει να τα αποκαλύπτουν, γκρεμίζοντας τους μύθους που τα συνοδεύουν και τις περί του αντιθέτου περιρέουσες εντυπώσεις. Πώς εγώ ένας αμαθής μη οικονομολόγος επιτρέπεται να θέτω σε αμφισβήτηση τέτοιους ογκολίθους της ανθρώπινης διανόησης, νομίζω εξηγείται θαυμάσια κάνοντας κλικ στην εικόνα.

Συμπέρασμα: Πρέπει επιτέλους και προκειμένου τόσο για την εισαγωγή όσο και για την αποφοίτηση από το Πανεπιστήμιο, καθώς επίσης και κατά τις εξετάσεις για την άσκηση επαγγέλματος να προσκομίζεται οπωσδήποτε μεταξύ άλλων δικαιολογητικών και το απολυτήριο του Νηπιαγωγείου. Γνωρίζω προσωπικώς μια πολύ αξιόλογο νηπιαγωγό και θα της επιστήσω σχετικώς την προσοχή για τις δικές της ενέργειες.